omhoog
omlaag
C onfetti dell'Arte creŽert exposities. Van historische overzichtstentoonstellingen voor jubilerende bedrijven & instellingen tot verfrissende projectafsluitingen voor gemeente & overheid. Van artistiek gedenkboek tot aanverwant videojournaal.
Elke branche heeft zijn eigen interessante verhaal. Laat dat zien. Als beeldend visitekaartje voor gasten en relaties. Exposeren bezit die doeltreffende zeggingskracht. En is onovertroffen in combinatie met aanvullende activiteiten zoals een receptie en lezingen.
Bestaat de voetbalclub honderd jaar? Wordt het Utrechtse Statenjacht te water gelaten? Fuseert de vakbond? Bestaat de suikerfabriek 60 jaar? Viert de zorginstelling feest na een verbouwing? Komt er weer water in de singel? Al deze markante momenten worden door een tentoonstelling doeltreffend geŽtaleerd. Confetti dell'Arte doet zowel het archief onderzoek als de vormgeving van de Expositie. Tot onze expertise behoort ook publicatie van het onderzoeksmateriaal. Van jubileumkrant tot gedenkboek. Laat beeldtaal spreken. Dat zegt zoveel meer!

Entree Even voorstellen Expositie Educatie Evenementen Excursie

 
       
Entree

Expositie
Verhaallijn
Jubileumplan
Exposeren voor wie?
 
Confetti dell'Arte   Corine Vis   Postbus 1379   3500BJ Utrecht   tel. 030 299 19 91   www.confettidellarte.nl   info@confettidellarte.nl