omhoog
omlaag
V oor jubilerende bedrijven denkt Confetti mee met het jubileumplan. Een bedrijf dat jubileert opereert al geruime tijd succesvol op de markt. Dit verdient volop aandacht. Aandacht van de directie, het personeel, afnemers en andere relaties. Hiervoor is een gedegen maar tevens verrassend plan nodig. Een plan waarbij de activiteiten en festiviteiten op elkaar zijn afgestemd. Een serie kunstzinnige en feestelijke jublileum-producten wordt zorgvuldig in samenspraak gecomponeerd. Van ansichtkaart tot expositie. Van receptie tot evenement. De kunstzinnige presentatie heeft als doel het bedrijf te profileren. Zo ontstaat er duurzame belangstelling voor het jubilerende bedrijf. Een belangrijk onderdeel van elk marketing-concept. Het imago van de onderneming wordt door de behaalde bedrijfssuccessen te tonen versterkt. Het verleden wordt gekoppeld aan de toekomstvisie waardoor er kruisbestuiving plaatsvindt.
Voor overheid en instellingen worden de maatschappelijke resultaten in beeld gebracht en ook regelmatig gekoppeld aan de nieuwe toekomstvisies.
Succes leidt tot succes. Successen zijn er om mee te paraderen. Toon ze!

Entree Even voorstellen Expositie Educatie Evenementen Excursie

 
       
Entree

Expositie
Verhaallijn
Jubileumplan
Exposeren voor wie?
 
Confetti dell'Arte   Corine Vis   Postbus 1379   3500BJ Utrecht   tel. 030 299 19 91   www.confettidellarte.nl   info@confettidellarte.nl